Transport & Logistics Awards : de finalisten voor de Truck Fleet Owner of the Year

Omdat de prijs van Transporteur van het Jaar voorbehouden is aan transportondernemingen die voor derden rijden, moest er ook een prijs komen voor vrachtwagenvloten waarbij transport niet de hoofdactiviteit vormt. En zo geschiedde, want sinds 2001 hebben we met ‘Truck Fleet Owner of the Year’ een onderscheiding die vooral aandacht schenkt aan het vlootbeheer in al zijn vormen, met de nadruk op kostenbeheersing, beveiliging en milieuvriendelijkheid.

  • Bij CBR is vlootbeheer geen sinecure: 233 vrachtwagens verspreid over 26 betoncentrales in heel België. Door een gecentraliseerd beheer in te voeren, met de juiste controle-instrumenten, is de vlootbeheerder erin geslaagd dit transparanter en efficiënter te maken.
  • Ijsfabriek Strombeek is een familiebedrijf dat industriële gassen levert in heel België.  Dit zijn zeer gevoelige producten die een perfect onderhouden wagenpark en zeer professionele chauffeurs vereisen.
  • Stadsbader is een van de grootste bouw- en civieltechnische? bedrijven in België. Het vlootbeheer wordt al jaren gekenmerkt door een uiterst nauwkeurige opvolging van elk voertuig.

 

Tot ziens op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!

Met de steun van 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo