[VIDEO] Iveco viert de rol van vrouwen in de transportsector

Iveco vertelt de verhalen van drie onstopbare vrouwen in hun dagelijks leven in de transportwereld. Dit past perfect in het concept van de Internationale vrouwendag.

Onstopbare vrouwen die met passie en vastberadenheid in de truckbusiness werken, elke dag genderstereotypen doorbreken en verandering voor de jongere generaties brengen. Dit is het centrale thema van ‘Truck Queens’, een docuvideo die Iveco op International Women’s Day wijdt aan alle vrouwen die in de transportwereld werken. De drie vrouwen delen hun dromen, praten over de obstakels en vooroordelen waarmee ze te maken hebben gehad en vertellen het verhaal van hoe ze met moed hebben gevochten voor de professionele erkenning die ze verdienen.

  • Judith Ehrmann is monteur voor het truckracing Team Schwabentruck, dat deelneemt aan het FIA European Truck Racing Championship. Ze is verantwoordelijk voor het klaar maken van de racetruck van hoofdpiloot Steffi Halm en rijdt in de Iveco S-Way servicetruck van het team.
  • Lorella Della Torre heeft een carrière opgebouwd als Sales Manager bij een Italiaanse Iveco-dealer. In haar 30 jaar waarin ze verschillende rollen binnen haar organisatie vervulde, heeft ze het respect van haar collega’s en klanten verdiend.
  • Oti Cabadas is vrachtwagenchauffeur geworden. Ze heeft jaren achter het stuur van vrachtwagens gezeten en nu heeft ze de kans gekregen om met een Iveco S-Way te rijden op langeafstandsmissies.

 

De docuvideo, geproduceerd door Freeda, wordt uitgezonden op Iveco Live Channel en wordt gedeeld op de sociale mediakanalen.

http://https://videos.ivecolivechannel.com/media/1_dhk79m1s

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo