Vier 100% elektrische Renault Tucks Master Z.E. voor DHL Parcel België

DHL Parcel zet voortaan vier volledig elektrische Renault Trucks Master Z.E. in voor duurzame leveringen aan zakelijke klanten in Brussel en Antwerpen. Met deze eerste vier emissievrije voertuigen draagt Renault Trucks bij aan de strategie van DHL om 100% CO2-neutraal te worden.

“De vermindering van de CO2-uitstoot is de nieuwe prioriteit van onze sector. Met betrekking tot de energietransitie naar elektrisch rijden beschikt Renault Trucks over een aanbod van 100% elektrische voertuigen op maat, van 3,1 tot 26 ton. Als bevoorrechte partner van onze klanten zullen we hen met raad en daad bijstaan in de keuze van de juiste transportoplossing,” zegt Pascal Claes, Direct Sales Manager Renault Trucks

De duurzame vlootuitbreiding vraagt wel gewenning en een andere rijstijl van de chauffeurs: “Tijdens de eerste ritten was de stilte de opvallende aanwezige in de cabine en daarbij vergt elektrisch rijden een vaardigheid waar onze chauffeurs zich nu vol enthousiasme in bekwamen,” aldus Frank Van Hille, Managing Director DHL Parcel België.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo