Wasserij Dumoulin kiest voor Actros 2127

De Dumoulin industriële wasserij in Komen bedient ziekenhuizen, verpleeghuizen en psychiatrische instellingen met een vloot van 22 Mercedes-Benz vrachtwagens, waaronder een gloednieuwe Actros 2127.

Het familiebedrijf telt nu 220 werknemers en heeft een actieradius van 250 kilometer. Dumoulin heeft vanaf het begin alleen vertrouwd op Mercedes-Benz en Groep Vereenooghe. “We kunnen het ons niet veroorloven om een levering van schoon linnengoed aan een ziekenhuis te missen. Continuïteit is bijzonder belangrijk voor onze klanten en dat moeten we garanderen met just-in-time leveringen,” legt directeur Rik Claus uit. “Goede service betekent voor hem dat afspraken worden nagekomen, ook bij ongevallen, storingen of onderhoud. “De snelheid van de interventie is natuurlijk belangrijk, maar het zijn ook de kleine extra’s, zoals het ophalen en terugbrengen van voertuigen, of interventies die ter plaatse worden uitgevoerd, die voor ons het verschil maken. Daarom kiezen wij altijd voor Mercedes-Benz.”

De vloot bestaat uit Atego’s, maar dit keer heeft Dumoulin gekozen voor de Actros, waarvan het langere chassis het risico van overbelasting op de vooras uitsluit. “De Actros is ook duidelijk een pionier in veiligheidsuitrusting, maar we hebben toch gekozen voor traditionele spiegels en niet voor MirrorCams. Het is een bewuste keuze omdat onze chauffeurs minder uren achter het stuur doorbrengen dan de meeste beroepschauffeurs. “

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo