Featured Video Play Icon

[VIDEO] Wematrans is klaar voor de toekomst door de inzet van WEBFLEET

Wematrans is een logistieke dienstverlener voor de sierteeltsector met 53 voertuigen. Zij vervoeren en distribueren bloemen en planten voor onder meer telers, exporteurs, importeurs en bloemisten. Dit doen ze op een duurzame manier door onder andere met een schoon wagenpark de vrachten te combineren en zo CO2 uitstoot te verminderen.

Totaaloplossing met integratie partij levert besparingen op in tijd, brandstof en CO2

Door de complexer wordende dienstverlening had Wematrans behoefte aan één geïntegreerd systeem, boardcomputer, navigatie en volgsysteem ineen. WEBFLEET biedt niet alleen deze geïntegreerde oplossing maar is tevens een open platform waardoor Wematrans een koppeling heeft kunnen maken met de GreenFlow for Trucks app van Dynniq. Het delen van waardevolle data met GreenFlow for Trucks zorgt voor optimale communicatie tussen de vrachtwagens en de slimme verkeersinstallaties, maar levert ook voordeel op wat betreft tijd- en brandstofbesparing en CO2-uitstoot. Uiteindelijk realiseren WEBFLEET en Dynniq één gezamenlijk doel: doorstroming van het verkeer voor iedereen.

Genereren van management informatie

WEBFLEET levert voor Wematrans veel relevante management informatie op. Op de afdeling planning werkt Wematrans met onder andere een digitale ritlijst om zo hun bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Door de juiste data uit het systeem te halen kan zij haar organisatie slimmer aansturen.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo