XPO Logistics zal GXO worden in België

In december jongstleden kondigde XPO Logistics aan dat het voornemens was zijn transportactiviteiten te scheiden van zijn logistieke activiteiten. Destijds kregen de twee nieuwe entiteiten de voorlopige namen XPORemainCo en Newco. Newco, die op de beurs zal worden genoteerd, zal GXO heten.

De nieuw opgerichte onderneming presenteert zichzelf als de op één na grootste aanbieder van contractlogistiek ter wereld, met een sterke focus op e-commerce en procesautomatisering. Naar verwachting zullen de activiteiten van de vijf Belgische bedrijven die momenteel deel uitmaken van de XPO-groep er worden ondergebracht, goed voor 678 voltijdse equivalenten in 2019.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo