ACT International neemt 15 6×2 trekkers in gebruik

Het Antwerpse ACT International heeft zeer specifiek transportmaterieel aangeschaft om twee containers van 20 voet te vervoeren zonder gevaar voor overbelasting. De eerste 6×2 trekkers werden enkele dagen geleden geleverd.

Voor de nieuwe combinaties zet ACT International een 6×2 trekker in met een Combitrailer S-Line deelbare D-Tec oplegger. Deze laten toe om tegelijkertijd twee 20 ft containers te vervoeren wanneer u de Combitrailer deelt en tevens kunt u ook 40 ft containers vervoeren, zonder risico op overbelading. Het risico van overconsumptie is ook minimaal, aangezien de assen van het eerste element kunnen worden opgetild.

“Wij hebben afgelopen weekend via Turbo’s Hoet de eerste 5 DAF XF530 6×2 in ontvangst mogen nemen van een partij van 15 stuks. Deze zijn speciaal aangekocht om onze Combitrailers te trekken. De aankoop van zulke chassis is natuurlijk wel een serieuze investering en is bijna het driedubbele van een gewoon chassis, maar hiermee kunnen we twee 20’ containers vervoeren van verschillende klanten: import van de ene klant zetten we samen met export van een andere klant. Hierdoor besparen we lege kilometers en creëren we extra omzet met dezelfde wagens”, aldus Niels Franck van ACT International.

 

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo