Aerts Trucks ontvangt Silver Award van DAF

DAF Trucks houdt zijn dealers ieder jaar tegen het licht en beloont daarbij de best presterende dealers uit zijn 28 landen tellende Europese dealerorganisatie. Dit jaar ontving Aerts Trucks een Silver Award. 

Het komt er bij de DAF Awards op aan om als dealer sterk te presteren op het vlak van Salesmarktaandeel, Part Sales en het verbeteren van de dienstverlening naar de klanten toe. Vorig jaar viel Aerts Trucks al in de prijzen toen het van DAF North West de Innovation Award mocht ontvangen en ook dit jaar onderscheidde het familiebedrijf zich als enige Belgische DAF-dealer in dit referendum.

“Wij blijven voortdurend werken aan onze klantenrelaties. Niet alleen op het vlak van prospectie, maar ook op het gebied van de service die wij hen aanbieden. De vinger aan de pols van je klant houden en luisteren wat hij waarom belangrijk vindt, is daarbij van groot of zelfs doorslaggevend belang. Dankzij onze nieuwe showroom kunnen we onze klanten ook in een omgeving ontvangen die transport en vrachtwagen uitademt”, vertelt Bert Aerts, die samen met zijn zus Karin de prijs in ontvangst mocht nemen.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo