Afval Alternatief kiest voor MAN

Als de vlag de lading dekt pakt Afval Alternatief de inzameling en verwerking van afval- en recyclagestromen anders dan de grote marktspelers. De firma uit Dessel nam recent twee nieuwe MAN TGS 26.330 6×2/4 BL-NN vrachtwagens in gebruik en bestelde er nog vier.

Afval Alternatief werd in 2012 opgericht door een aantal ervaren ondernemers, met directe of indirecte link in het afval- en recyclagegebeuren, en is operationeel in de regio’s Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Vandaag stelt het bedrijf 55 medewerkers tewerk, waarvan 35 chauffeurs.

Afval Alternatief  bschikt over een vloot van 25 vrachtwagens en drie bestelwagens. Het bedrijf trekt resoluut de kaart van duurzaamheid : het wagenpark wordt decentraal gepositioneerd, met het oog op het verkorten van de routes en verlagen van het brandstofverbruik.

Bestuurder Jo Smolders legt uit: “Voor ons hangt de keuze voor een merk niet alleen af van de betrouwbaarheid maar hangt deze ook nauw samen met de werkplaats. Met Truck & Trailer Dickens uit Arendonk hebben we een echt partnership opgebouwd. Dankzij hun voortreffelijke service hebben onze MAN voertuigen doorheen de jaren letterlijk nog geen dag stilgestaan.” Met de lancering van het nieuwe truckgamma vorig jaar werd er door Afval Alternatief opnieuw voor MAN gekozen. Intussen zijn er sinds begin dit jaar twee nieuwe MAN TGS 26.330 6×2/4 BL-NN vrachtwagens in gebruik voor afval-ophaling bij bedrijven en zijn er nog vier in bestelling via MAN Antwerpen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo