Bestel snel en eenvoudig de nieuwe Fleet Card in de DKV webshop [Advertorial]

DKV Euro Service heeft er sinds kort een nieuwe tankkaart bij: de Fleet Card. Deze serie servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is heel eenvoudig en per direct te bestellen via de DKV webshop.

DKV biedt vier verschillende type kaarten aan voor lichte voertuigen en personenwagens, nu ook in België beschikbaar:

  1. DKV FLEET CARD – voor tanken
  2. DKV CARD CLIMATE – voor tanken met klimaatcompensatie
  3. DKV CARD +CHARGE – voor tanken en laden
  4. DKV CARD CLIMATE +CHARGE – voor tanken met klimaatcompensatie en laden

Michel Kerremans is als account manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het Fleet Card concept in België: “DKV biedt een unieke waaier aan Fleet Cards voor wagenparkklanten, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart. De Fleet Card is een zogenaamde full service kaart, de gebruiker heeft dus ook toegang tot het uitgebreide DKV pakket aan producten en diensten. Speciaal voor de lancering rekent DKV overigens voor de DKV Fleet Card en de DKV Card Climate geen kaartkosten tijdens het eerste semester! ”

“Wij nemen de wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. Men krijgt er toegang tot het Belgische netwerk van tankstations met merken als Total, Gabriels, Lukoil, G&V en vele anderen waar voordelig kan worden getankt. Onze digitale oplossingen maken het beheer van dit alles eenvoudig en transparant en ook nog heel handig; stations filteren kan in de DKV App’’.

Voor meer informatie of advies over de Fleet Card, contacteer DKV expert Michel Kerremans
via michel.kerremans@dkv-euroservice.com of via +32 485 865 803.

De webshop is te vinden onder “shop” op de Belgische versie van de DKV website https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo