DAF Connect wordt verder uitgebreid

DAF Trucks voegt nieuwe functionaliteiten toe aan het online DAF Connect Fleet Management Platform. Zo kunnen in de nieuwe webshop abonnementen binnen DAF Connect met één muisklik worden beheerd en uitgebreiden met aanvullende diensten. Verder maakt het open platform nu snelle integratie mogelijk met Fleet Management Systemen (FMS) en Transport Management Systemen (TMS) van geselecteerde, vertrouwde derde partijen. Die mogelijkheid beperkt de noodzaak van de montage van andere hardware in het voertuig én maakt plug-and-play-integratie mogelijk

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo