Diesel Technic biedt individuele logistieke oplossingen aan

Bij Diesel Technic moeten individuele logistieke oplossingen zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van reserve-onderdelen zorgen.

“We zijn in staat om een aanzienlijk snellere orderverwerking en dus ook een snellere levering te registreren”, zegt Thomas Kaps, Executive Manager Logistics bij Diesel Technic. “Sinds de introductie van  het automatische magazijn met shuttletechnologie is het aantal dagelijkse picks dat kan worden verwerkt vanuit de shuttle verhoogd tot meer dan 70 %. We kunnen nu meer dan 500 orderlijnen per uur verwerken.”

Klanten kunnen nu kiezen tussen verschillende leveringsopties. Naast de gebruikelijke distributie van producten via distributiepartners is het ook mogelijk om de vereiste artikelen rechtstreeks door Diesel Technic aan de werkplaats te laten leveren. Dit gebeurt namens en voor rekening van de distributiepartners. Verder verkort de status van ‘officieel erkende bekende afzender’ bij de Duitse federale luchtvaartautoriteit (LBA) en het AEO-certificaat de internationale vervoerstijden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo