DKV Box Europe officieel toegelaten in Italië

Nadat DKV Euro Service de eerste buitenlandse aanbieder werd die goedgekeurde toldiensten mocht aanbieden in Italië met de DKV Box Italia wordt nu ook de DKV Box Europe door de Italiaanse tolexploitanten vrijgegeven voor afrekenen van tol op weggebruik door trucks en bussen vanaf 3,5 ton. 

DKV is hiermee de eerste niet-Italiaanse provider van een EETS-gekwalificeerde tolbox voor dat land. Het totale tolsysteem van de Italiaanse bond van tolexploitanten AISCAT omvat een lengte van ca. 6.600 km. Door de speciaal gemarkeerde rijbanen weet de chauffeur precies waar hij zijn DKV Box Europe kan gebruiken. In de nabije toekomst zal de interoperabele tolbox van DKV ook in Zwitserland kunnen worden gebruikt.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo