DKV plaatst eerste laadstations voor elektrische auto’s bij YouBuild [Advertorial]

Mobility service provider DKV heeft onlangs twee laadpalen voor elektrische auto’s op de terreinen van YouBuild – groothandel in bouwmaterialen en deel van BMC Benelux – in Menen geplaatst. Hiermee is DKV’s eerste plaatsing van laadpalen voor elektrische auto’s in België een feit en wordt het aanbod van EV-laadpunten verder uitgebreid.

DKV streeft ernaar een totaaloplossing aan te bieden voor duurzame mobiliteit en zo elektrisch rijden in heel Europa mogelijk te maken. De nieuwe DKV-kaarten die eenvoudigweg via de webshop kunnen worden besteld, zijn dan ook prima geschikt voor elektrisch laden en andere mobility services in 32 landen.

Bas Bullens, sales manager e-mobility bij DKV: “DKV wil ondernemers helpen met het verduurzamen van transport en mobiliteit. Daarvoor is er nu niet alleen de DKV CARD +CHARGE, maar bieden we onze klanten ook een totaaloplossing aan. Die gaat van het installeren van de laadpalen bij werknemers thuis of op het werk, tot het verrekenen van alle transacties met de superhandige service kaart.”

Lies Vandaele, facility en HS assistant bij You Build, legt uit: “Bij YouBuild dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. In die optiek hebben we ervoor gekozen om een proefproject met hybride bedrijfswagens uit te rollen en daar horen natuurlijk ook laadpalen bij. We werkten al samen met DKV voor de tankkaarten en vonden het een logische, volgende stap om ook bij hen te informeren voor de ondersteuning van deze totaaloplossing op vlak van duurzame mobiliteit. De combinatie van eerlijke, duidelijke communicatie met de ondersteuning doorheen het hele traject waren voor ons doorslaggevend om voor DKV te kiezen.”

Meer weten? Neem contact op met Bas.Bullens@dkv-euroservice.com

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo