Ford Ranger: nieuwe gelimiteerde uitvoeringen

Ford lanceert twee speciale reeksen van zijn Ranger pick-up, de ‘Stromtrak’ en de ‘Woltrak’, die vanaf oktober 2021 bij de dealer moeten staan.

De Ranger tilde zijn marktaandeel vorig jaar naar een record van 34,9 % en verstevigde zo zijn positie als meest verkochte pick-up in Europa. Met de nieuwe versies wil Ford een nog breder publiek aanspreken, een publiek dat ook al kan kiezen uit de imposante Ranger Raptor, de op de rallywereld geïnspireerde MS-RT of nog een chassis-cabine variant.

De Ranger Stormtrak, die gebaseerd is op de Wildtrak, trekt de kaart van de luxe, met rijkelijke uitrusting, waaronder een standaard gemonteerde elektrische rolluik voor de laadbak. Dat is voortaan ook als optie verkrijgbaar voor de Ranger Wildtrak Double Cab. Alle Ranger Stormtrak-modellen zijn uitgerust met de 213 pk sterke 2,0-liter EcoBlue biturbodieselmotor. De opvallende kleur Rapid Red is uniek voor de Ranger Stormtrak.

De Ranger Wolftrak, die gebaseerd is op de XLT-uitvoering, moet liefhebbers van het ‘actieve buitenleven’ aanspreken, met onder andere een elektronisch sperdifferentieel achteraan, terreinbanden en matzwarte details. Hij wordt aangedreven door de 170 pk sterke 2,0-liter EcoBlue-dieselmotor van Ford, die naar keuze aan de handgeschakelde zesversnellingsbak of de tientrapsautomaat wordt gekoppeld.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder

Lichte bedrijfsvoertuigen zijn maatwerk. En dat hebben ze bij Waasland Automotive goed begrepen. Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder, met als doel de volledige ontzorging van de klant. En dat uit zich op verschillende vlakken. De vestiging in Sint-Niklaas zal zich in de toekomst 100% specialiseren in de bedrijfsvoertuigen van Ford, maar ook in Beveren […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo