Fraikin breidt sterk uit in België

Het Franse verhuurbedrijf Fraikin heeft in oktober 2020 de overname van haar concurrent Via Location afgerond. Sinds 1 maart is Via Location in België volledig geïntegreerd in Fraikin. Naast het hoofdkantoor in Machelen, wordt er drie agentschappen geopend in ons land. 

“De Benelux is voor ons een zeer belangrijke markt met het oog op de toekomst”, vertelt Philippe Cuoc, International Group COO van Fraikin. “Ons doel is om groter en sterker te worden. We willen ons netwerk en onze vloot lokaal uitbreiden zodat we onze klanten in België, Nederland en Luxemburg nog beter kunnen bijstaan met ons dienstenaanbod en specialisaties in meerdere sectoren. De overname van Via Location is een nieuwe stap in het realiseren van deze doelstelling en onderstreept onze focus op de Benelux-markt.”

“Regionale ondersteuning is voor Fraikin een belangrijke pijler”, vertelt Jan Van De Perre, CEO Fraikin Benelux. “Door ons netwerk uit te breiden willen we in de Benelux ons dienstenaanbod dichter bij de klant brengen zodat die bij wijze van spreken ook op de hoek van zijn straat kan beroepen op onze service en ondersteuning.” Fraikin kondigt de opening aan van drie nieuwe filialen in de komende 18 maanden: er wordt gestart met een agentschap in de regio Zuid-West Vlaanderen (Izegem) en daarnaast zal er ook in de provincie Luik een extra filiaal worden opgestart. In 2022 wil Fraikin ook voet aan de grond zetten in Antwerpen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo