Gemeente Kuurne gaat voor elektrische MAN eTGE

Hoewel het marktaandeel van elektrische bestelwagens nog beperkt blijft, beginnen een aantal potentiële klanten de overweging te maken. De West-Vlaamse gemeente Kuurne zette de stap, en neemt nu een 100% elektrische MAN eTGE in ontvangst.

De eTGE werd geleverd door MAN West-Vlaanderen en MAN Zuid-Vlaanderen, in het bijzijn van de directie van MAN Truck & Bus België. De actieradius tot 150km de volstaat ruimschoots voor de Dienst Gebouwen van de gemeente en het Sociaal Huis, die de bestelwagen zullen gebruiken. Kuurne koos voor een full option uitrusting, met alle mogelijke veiligheidssnufjes.

Eerder dit jaar nam de gemeente al een MAN TGS 18.330 4×2 BL euro 6d vrachtwagen, met kraan en containersysteem in ontvangst.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo