Gheeraert biedt IKEA-klanten een ophaalpunt dicht bij huis

Sinds juli 2020 werkt Gheeraert samen met BD Logistics om ophaalpunten voor de lokale bevolking aan te bieden. Steeds meer IKEA-klanten vinden hun weg naar Gheeraert om hun goederen op te halen.

Gheeraert treedt ook als ophaalpunt van het BD Logistics-netwerk: eerst voor het Deense interieurmerk Bolia en sinds maart 2021 voor IKEA. Sinds de opstart steeg het aantal IKEA-bestellingen naar 15 à 20 klanten per dag en kreeg het Loppemse pick-up point al 435 bezoekers. Zaakvoerder Stijn Gheeraert ziet een duidelijke trend: “Er is de laatste jaren meer aandacht voor ‘the last mile’. Ophaalpunten verhogen de efficiëntie en het gebruiksgemak en verminderen tegelijkertijd het vrachtverkeer in woonwijken. Dat zorgt voor vlotter verkeer, minder risico’s op ongevallen en minder geluidshinder.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo