Hankook lanceert eigen Alphatread merk voor loopvlakvernieuwing

Bandenfabrikant Hankook gaat een serie Alphatread vernieuwde banden voor het wegvervoer op de markt brengen. De warme loopvlakvernieuwing zal plaatsvinden in de fabriek van Reifen Müller, die sinds 2018 deel uitmaakt van de Hankook Group.

Voor een leverancier die beweert “premium” te zijn, was het ontbreken van een vernieuwingsaanbod een leemte die moest worden opgevuld. Dat is nu gebeurd met het Alphatread-gamma, dat in eerste instantie profielen omvat die specifiek bestemd zijn voor regionaal vervoer: R-TH31 (voor trailerassen in de afmetingen 385/65R22.5, beschikbaar vanaf april), R-DH31 in de afmetingen 315/70R22.5 en 315/80R22.5 voor trekas in mei of juni, en R-DM11 in 315/80R22.5 voor gemengd gebruik. Het gamma zal vervolgens worden uitgebreid met nieuwe profielen en afmetingen voor regionaal vervoer en gemengd vervoer. De Duitse markt is duidelijk de prioriteit, maar België is een van de markten die ook gebruik zal kunnen maken van deze vernieuwde banden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo