Interworks zet zijn reis voort met een nieuwe Renault Trucks T

Het bedrijf Interworks in Tertre is in het bezit van zeven Renault Trucks T Maxispace, waarvan de laatste in februari jongstleden aan de vloot is toegevoegd. Het doorgeven van het stokje tussen de generaties van de familie Weiss heeft de relatie tussen Interworks, Renault Trucks en de RTS Ampe dealer in Marquain niet veranderd.

Interworks wordt al een goed jaar geleid door Marjorie Weiss en vervoert nog steeds hoofdzakelijk suiker in bulk en, sinds februari 2020, schroot en coils. Het wagenpark van de Henegouwse onderneming bestaat momenteel uit 19 voertuigen, waaronder 7 Renault Trucks T Maxispace. Marjorie Weiss getuigt: “De Maxispace zijn bijzonder goed ontworpen voor bestuurders die lange afstanden afleggen. Ze bieden uitstekend comfort met de slaapcabine, een magnetron, een koelkast, enz. Maar afgezien van het comfort is het voertuig ook lichter dan andere, wat betekent dat het een groter laadvermogen heeft. Dit is belangrijk in onze business. Tenslotte is het brandstofverbruik goed. Onze laatste Maxispace verbruikt ongeveer 33 liter per 100 km, wat goed is gezien ons werk. “

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo