iOnLogistics verbetert de efficiëntie bij logistieke dienstverleners [Advertorial]

Een snellere afhandeling met een betere communicatie en tegen zo scherp mogelijke prijzen: logistieke dienstverleners weten goed dat efficiëntie hierbij de uitdaging is. Het blijft voor velen een moeilijk vraagstuk hoe ze die ook het hoofd kunnen bieden. Doe inspiratie op uit ons overzicht van bedrijven die een oplossing vonden bij logistiek expert iOnLogistics.

Efficiëntie volgt niet op standaard tools

Integratie van bedrijfsprocessen, van inkoop over sales tot customer service, is de manier om tot een niveau van efficiëntie te komen dat in lijn is met de hoge verwachtingen van vandaag. Wanneer deze processen gefragmenteerd zijn, leidt dit in een logistiek bedrijf onvermijdelijk tot verlies van snelheid en fouten.

De fout die vele bedrijven maken: ze proberen met algemene (logistieke) software intern alles te stroomlijnen. Maar die schiet vaak te kort. Gezien de toenemende complexiteit van transport en logistiek, is een gespecialiseerd, performant ERP-pakket of WMS (Warehouse Management Systeem) de oplossing.

Bedrijven die hun efficiëntie verbeterden dankzij iTOS, een softwarepakket voor de logistiek

Mexico Natie: administratieve, financiële en logistieke processen in één systeem

Mexico Natie, een Antwerpse logistieke speler, is uitgegroeid tot een allround specialist in goederenbehandeling. Het bedrijf voelde de nood om interne processen te stroomlijnen en accurater te kunnen communiceren met de klant. iOnLogistics kwam met het antwoord: het softwarepakket iTOS.

Transport Frans Hendrickx en Zonen: facturatie en stockbeheer op orde

Om een goede service te bieden, is het als logistiek bedrijf van belang om een goed overzicht te hebben op de voorraad en snel duidelijk antwoord te kunnen geven op facturatievragen. En laat dat nu net twee top features zijn van het iTOS-pakket. Geen wonder dus dat Hendrickx en Zonen bij iOnLogistics aanklopte.

Van Moer Logistics: eenvoudig voorraadbeheer op basiseigenschappen

Van Moer Logistics verzorgt de opslag en het transport voor een aantal bedrijven actief in de papiersector. Om de complexe logistieke processen toch gesmeerd te laten verlopen, rekent het bedrijf op de performante Order2Cash-tool iTOS.

Bulk Terminal Vlissingen: van administratie over stockbeheer tot voorspellingen

Sinds 2015 is Bulk Terminal Zeeland actief in de haven van Vlissingen. Ook zij zochten naar een oplossing om processen verder te digitaliseren en zo aan efficiëntie te winnen in de logistiek van bulkgoederen zoals biogerst, -tarwe en -granen. Die vond het in iTOS.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo