LCV-markt : Ford op kop

Met een marktaandeel van 17,27% in het eerste kwartaal bevestigt Ford zijn nieuwe leiderschap op de Belgische markt van lichte bedrijfsvoertuigen. Ook wat het aantal registraties betreft, groeit het merk sneller dan de totale markt.

Dit is ‘de’ goede verrassing van begin april: de inschrijvingen van lichte bedrijfsvoertuigen liggen al boven hun niveau, niet van 2020, maar wel dat van 2019. Aan de top van de rangschikking zijn er twee merken die daar bijzonder van profiteren: Peugeot, dat met een penetratiewinst van 2,7% naar de tweede plaats opschuift, en Ford, dat de in 2020 verworven leiderspositie verstevigt. Met 3862 geregistreerde eenheden in drie maanden verovert Ford dus een marktaandeel van meer dan 17,2%.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo