Matexpo gaat voor ‘normale’ editie in september 2021

Volgens Johan Verelst, voorzitter van Matexpo, wordt de 2020-editie van Belgiës grootste vakbeurs voor bouwmaterieel een ‘echte’ vakbeurs. En we willen hem echt geloven…

Johan Verhelst: “Een beurs organiseren in deze tijden, het is geen evidentie. Dankzij het enthousiasme van onze trouwe maar ook nieuwe exposanten, is zowat elk cm² van de beschikbare ruimte intussen verhuurd. Dat duidt toch op een grote behoefte om weer deel te nemen aan beurzen, om klanten te zien, om te netwerken. Dat zien we trouwens ook aan de registraties van bezoekers. Enkele weken geleden kwam die online en die is meteen geboomd! Iedereen heeft er enorm veel zin in.”

Gregory Olszewski, directeur Matexpo, legt uit hoe de beurs eruit zal zien: “We zullen ons uiteraard aanpassen en de eventuele maatregelen die op dat moment gelden, gaan we toepassen. De beurs vindt voornamelijk buiten plaats en het is ook mogelijk om alle poorten van de hallen te openen. Op die manier creëren we ook voor de binnenstanden een buitenklimaat. Intussen is toch duidelijk geworden dat buitenlucht de beste garantie is op een veilige omgeving. In elk geval verwachten we geen ingrijpende beperkingen qua bezoekersaantallen. En we hebben met Techni-Mat in oktober ook al bewezen dat we in staat zijn om in uitdagende omstandigheden een succesvolle beurs te organiseren. Exposanten en bezoekers mogen op beide oren slapen: het wordt een onvergetelijke editie!’

De organisatoren verwachten meer dan 300 exposanten en zo’n 40.000 bezoekers van 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

BOUW.TV 15: Herbekijk de volledige uitzending (Matexpo special)

Philippe Quatennens gaat met zijn Isuzu’s D-Max Life en D-Max Urban op zoek naar interessante exposanten van Matexpo. Wie komt er allemaal aan bod? Een teaser van het nieuwe gamma bouwtrucks van Scania. Volkswagen stelt zijn nieuwe bouwgamma voor. We gaan op bezoek bij Devako Machinery en hun klant Furnibo. Ook gaan we op visite […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo