Menno Kuipers wordt salesmanager bij Profile Zakelijk

De merkonafhankelijke automotive holding Profile International heeft Menno Kuipers (50 jaar) per 1 april aangesteld als salesmanager bij Profile Zakelijk in de Benelux. Met deze benoeming wil Profile het marktaandeel in de Benelux vergroten en de naamsbekendheid verder versterken.

Profile Zakelijk regelt voor de lease- en fleetmarkt de mobiliteitsoplossingen inclusief merkonafhankelijk auto-onderhoud en reparatie bij één van de 226 Profile-vestigingen. In combinatie met meerdere contractpartners zorgen zij ervoor dat de klanten ‘one-stop-shop’ ervaren. In zijn nieuwe functie is Kuipers verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de zakelijke markt in de Benelux.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo