Ninatrans bekroond door Brussels Airport

Traditioneel reikt Brussels Airport rond deze tijd van het jaar haar eigen Brussels Airport Aviation Awards uit. Het zeer ingewikkelde jaar voor het passagiersvervoer en de onmogelijkheid om een fysieke ceremonie te organiseren, hebben de plannen gewijzigd, maar Brussels Airport wilde niettemin zijn partners op het vlak van vrachtvervoer belonen. Ninatrans heeft de milieuprijs gewonnen bij de eerste Cargo Awards.

Ninatrans (Heverlee) werd beloond voor zijn vele initiatieven en investeringen in duurzaam vervoer: als eerste Belgische vervoerder met vrachtwagens op vloeibaar aardgas, met ecocombi’s en met de aankoop van waterstofaangedreven vrachtwagens.

Andere winnaars waren Kuehne + Nagel (Logistics Provider Award), Sichuan Airlines (Network Development Cargo Award), Virgin Atlantic (Brucargo Award), de Federale Politie (Safety Award) en Air Cargo Belgium (Special Achievement Award).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo