Novandi vervoert 32.000 ton staal van Antwerpen naar Luik

Renory, een dochteronderneming van de Novandi-groep, heeft meer dan 32.000 ton staalrollen vervoerd van de haven van Antwerpen naar de Port Autonome de Liège. De lading behoorde toe aan de Indiase industriële groep Liberty Steel, maar het ziet er niet naar uit dat dit op regelmatige basis zal gebeuren.

De rollen staal werden vervoerd met binnenschepen van verschillende capaciteit. Tussen 15 en 29 april hebben zeven binnenschepen, waarvan vier met een capaciteit van 5.700 ton, de rollen staal naar de terminal van Renory vervoerd, waar zij voor rekening van Liberty Steel werden behandeld. Volgens Olivier Stevens, algemeen directeur van Renory, zijn konvooien van deze omvang in de regio Luik niet meer gezien sinds de sluiting van de hoogovens in Luik in 2011.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo