Passion4Trucks: schrijf jouw truck in!

Vrachtwagenchauffeur is niet zomaar een beroep, voor velen is het een echte passie! Naast een werkinstrument zijn trucks dan ook vaak een persoonlijk statement als uiting van die passie. Passion4Trucks wil een ode brengen aan deze pareltjes en gaat ook dit jaar op zoek naar het mooiste exemplaar van het land!

Een bijzondere look, een specifieke aankleding, een persoonlijke touch… elke dag kom je onderweg unieke vrachtwagens tegen waar chauffeurs en bedrijven hun hart en ziel in gestoken hebben. Maar welke is de mooiste? Rij je met een IVECO, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania V8 of Volvo Trucks en is jouw antwoord “de mijne?” Schrijf je dan voor 7 mei in voor de Passion4Trucks en maak kans op de prijs “De mooiste truck van België!

Hoe deelnemen?

  • Like de Facebook-pagina van Passion4Trucks
  • Stuur ons via Facebook messenger of info@passion4trucks.be 3 foto’s van je in België ingeschreven truck (vooraan, zijdelings en schuin achteraan),
  • Vergeet je e-mailadres, telefoonnummer, de naam van de chauffeur, de bedrijfsnaam en het type voertuig niet te vermelden

Waarop maak je kans?

Per deelnemend merk (IVECO, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks) worden 10 trucks geselecteerd voor een uitgebreide tv-reportage, een fotosessie en een goodiebag. Via een Facebook poll en een professionele jury wordt de TOP 3 per merk op 19 juni uitgenodigd op een mini-happening op Circuit Zolder. Tijdens de TV-show ‘Passion4Trucks Roadshow’ op Kanaal Z, gepresenteerd door Marijn Devalck en Virginie Claes, zullen alle winnaars per merk bekendgemaakt worden, die nadien nog strijden voor de titel ‘Allermooiste truck van België’. Een hele eer!

Schrijf je zo snel mogelijk in!

Meer info per merk? Klik op deze link.

Door deel te nemen ga je akkoord dat de ingezonden foto’s op de Facebookpagina van jouw truckmerk en Passion4Trucks wordt gepost.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo