Savoye integreert Shippeo’s zichtbaarheidsoplossing

Savoye werkt samen met Shippeo om de tool voor het realtime tracken van multimodale verzendingen van Shippeo op te nemen in ODATiO, de WMS/TMS oplossing van Savoye. Dankzij deze integratie kunnen klanten van Savoye profiteren van realtime locatiegegevens en voorspellingen voor elke levering en kunnen ze ook rekenen op de meest betrouwbare en nauwkeurige ETA-berekening.

“De integratie van realtime tracking van zendingen in ODATiO is essentieel om onze gebruikers een volledig inzicht te bieden op het traject van een bestelling, vanaf de plaatsing tot aan de levering aan de eindklant”, legt Abdessalam Khobizza, Software Publishing Director bij Savoye, uit. “Door de multimodale trackinggegevens van Shippeo te integreren, kunnen onze klanten betere beslissingen nemen door de voorspellende mogelijkheden van Shippeo met meldingen en informatie en de uitstekende reactiesnelheid van operationele workflows in ODATiO.”

Praktisch wordt de informatie vergaard door het standaard API van Shippeo. Gebruikers krijgen toegang tot het Shippeo platform via een directe link in ODATiO of rechtstreeks in Shippeo.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo