Stad Seraing kiest voor de Iveco Daily CNG

De stad Seraing, die al vijf Iveco-voertuigen in haar vloot heeft, heeft onlangs drie Daily CNG-voertuigen besteld om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. De stad heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid die de Waalse openbare dienst gemeenten biedt om subsidies te krijgen voor de aanschaf van ecologische voertuigen. “De keuze van het merk lag voor de hand, want Iveco is de enige die een plateau-dubbele cabineconfiguratie met kiepbak aanbiedt”, legt de verantwoordelijke voor de stadsvloot van Seraing uit. De drie nieuwe Daily (die door Hocké zijn geleverd) zijn bestemd voor de Milieudienst en zullen worden gebruikt om verschillende soorten afval op te halen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo