Suttons International schenkt computeruitrusting aan Merksemse school

Suttons International, de exploitant van tankcontainers, heeft zijn afgeschreven, maar nog prima computermateriaal geschonken aan een school in Merksem. Een gelukkig gevolg van de Covid…

Suttons International, gevestigd in Antwerpen, stelde na een jaar pandemie vast dat telewerken goed werkte. Daarom besloot het bedrijf om twee tot drie dagen per week telewerken toe te staan, zelfs nadat de crisis voorbij is. Daarom werden de computers in het Antwerpse hoofdkantoor vervangen door laptops en de oude bureaus door flexibele werkstations. Maar in plaats van de ‘oude’ apparatuur – een dertigtal computers – te slopen, besloot het bedrijf ze te schenken aan het Koninklijk Atheneum in Merksem. Dit besluit werd ook ingegeven door de wens om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. “Wij zijn een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Gelijkheid, gelijke kansen en sociale betrokkenheid zijn waarden die in al onze internationale kantoren aanwezig zijn,” aldus Suttons International.

“Altijd op zoek naar nieuwe werknemers”

Suttons International maakt deel uit van de Suttons Group, die haar hoofdkantoor in het VK heeft. Kim Hanique, Regionaal Directeur Europa, legt uit: “Wij zijn een tankcontaineroperator met een wereldwijde vloot van 8.500 tankcontainers. Wij werken samen met externe leveranciers om chemicaliën vanuit Europa naar de rest van de wereld te exporteren of te importeren. Wij proberen zo veel mogelijk langdurige relaties met onze partners op te bouwen. Ons kantoor in Antwerpen telt momenteel 35 medewerkers, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om verder te kunnen groeien.” Suttons International, dat samen met Suttons Road Tankers een van de twee takken van de groep is, streeft ernaar haar wereldwijde vloot met 1.000 tankcontainers per jaar uit te breiden.

Internationaal heeft Suttons Group 1.000 mensen in dienst, die 240.000 leveringen per jaar doen. Het heeft 32 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en 48 wereldwijd. Zij vervoeren alle soorten vloeistoffen en gassen, ADR of niet, in tankers en bieden een wereldwijde logistieke dienst aan: supply chain management, contract logistics en spot logistics (flexibele logistiek om onmiddellijk in te spelen op een specifieke behoefte van een klant).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo