Transport Ingels koopt Renault Trucks T 520

Transport Ingels is vooral actief in het transport van landbouwproducten en doet voortaan een beroep op een nieuwe Renault Trucks T 520.

Al sinds 1976 rekent Transport Ingels voor zijn zware vrachtwagens op Renault Trucks. De nieuwe T 520 wordt vooral ingezet voor het vervoeren van producten als soja en compost naar Bretagne en keert meestal terug met granulaat of brandhout. “Hij is perfect voor die langere afstanden. De chauffeur is ook heel tevreden met de extra grote Maxispace-cabine en alles erop en eraan. Hij is telkens een week weg met de vrachtwagen en ik kan hem alles vragen. Voor wat hoort wat, dus hij heeft zelf de uitrusting mogen kiezen. Naast alle toeters en bellen op het vlak van comfort, kwam er ook een volledig gepersonaliseerde look voor de cabine,” aldus Adelijn Ingels. In het najaar wordt de T 520 ook ingezet voor landbouwopdrachten korter bij huis, zoals de suikerbietencampagne, de vlasoogst of het vervoer van kalk.

Adelijn Ingels is ook bijzonder tevreden van de dealer Miles Brugge (het vroegere Vansteeland Brugge). “We kunnen rekenen op de uitstekende technische kennis van de verkoper. En dat is nodig, want ik hou van ‘aparte’ dingen, zoals een trailer met hydraulische aandrijving, waarvan ik de eerste in België was om er één te kopen. Maar de trekker moet wel voorzien zijn op het koppelen van die specifieke trailer. Verder weten ze perfect waar het voor mij om draait, en doen er alles aan om onze mobiliteit te garanderen, tot zelfs onze vrachtwagen zelf gaan halen in het buitenland wanneer er een technisch probleem is.”

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo