Transports Adwance viert 20e verjaardag met speciale Iveco S-Way

Het is 20 jaar geleden dat Transports Adwance werd opgericht in Rochefort. Een verjaardag die het bedrijf niet aan zich voorbij liet gaan door een speciale versie van een van zijn nieuwe Iveco S-Way te maken.

Transports Adwance werkt voornamelijk in de bouwsector met een gevarieerd wagenpark van 20 vrachtwagens (trekkers en vrachtwagens) en opleggers (kippers, opleggers met of zonder kranen). Een van hun specialiteiten is het vervoer van grondstoffen, afval, hout, stenen en zand. Julien Dubois, directeur van Adwance licht zijn keuze toe: “Na verschillende tests van de nieuwe Iveco S-Way hebben we besloten er vier te bestellen vanwege de uitstekende Total Cost of Ownership, een mooi design en de goede relatie.” Een van deze vier nieuwe voertuigen werd daarom speciaal versierd om de 20e verjaardag van het bedrijf te vieren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo