Yusen wordt eerste huurder van Herentals Green Logistics

Intervest Offices & Warehouses is gestart met een ontwikkelingsproject op de site van het vroegere ATEA in Herentals. Voor deze ontwikkeling heeft Intervest een vergunning ontvangen voor in totaal 45.000 m², met circa 36.000 m² aan warehouses met een crossdock, circa 3.000 m² kantoorruimte en ruim 400 parkeerplaatsen. Inmiddels is met Yusen Logistics een overeenkomst gesloten voor een unit van 10.000 m² inclusief crossdock.

Op 12 april is de bouw van vijf units volgens BREEAM ‘Excellent’-normen aangevat. Hiermee ontplooit Herentals Green Logistics zich tot een duurzame logistieke hub van in totaal ruim 100.000 m² aan de Atealaan. Deze ontwikkeling is in lijn met de #connect2022-objectieven van Intervest om tegen eind 2022 30% groei te realiseren in de portefeuille en zoveel mogelijk van de waardeketen intern te houden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo