Featured Video Play Icon

Touring Glass: optimale service voor ruitherstelling en -vervanging [Advertorial]

Een optimale veiligheid voor bestelwagenbestuurders begint bij een goed zicht, en dus ruiten zonder barsten of andere beschadigingen. Touring Glass, de ruitherstellings- en vervangingsservice van Touring pechbijstand, biedt oplossingen op maat van op dat vlak.

“Touring Glass vervangt en herstelt autoruiten over heel België, zowel in de eigen vestigingen als met een mobiele dienstverlening,” zegt Xavier de Buck, CEO van Touring Glass. Alles staat daarbij in het teken van een zo groot mogelijke uptime voor zijn klanten, met herstellingen die een minimum aan tijd vergen en op de plaats waar het de klant het best uitkomt, waardoor de bestelwagen meteen terug de baan op kan in alle veiligheid. Herstellingen kunnen voor inslagen die kleiner zijn dan een stuk van 2 euro. Eens hersteld, beschikt de ruit opnieuw over zijn optimale stevigheid en kan de vervanging van de ruit vermeden worden.

Ontzorging op elk vlak

Net als bij de pechverhelping mikt Touring ook voor zijn ‘Glass’-afdeling op een perfecte service en een volledige ontzorging. “Het is zeer gemakkelijk om met ons een afspraak te maken en we bieden een specifieke dienstverlening voor grote vloten om rechtstreeks in contact te komen met onze planners. Onze techniekers zijn ook zeer mobiel, met voertuigen die volledig uitgerust zijn om herstellingen en vervangingen ter plaatse te gaan uitvoeren zodat klanten – en voor vloten is dat natuurlijk cruciaal – zo weinig mogelijk tijd verliezen,” aldus de Buck.

Om de service voor vloten optimaal te houden, voorziet Touring Glass ook een aantal bijkomende diensten, zoals rapportering over de staat van de voertuigen in de vloot. Op die manier ben je er zeker van dat je bedrijfsvoertuigenvloot altijd in optimale staat is, met een minimum aan extra inspanning, en vermijd je hogere kosten door beginnende problemen meteen aan te pakken. Touring Glass biedt ook de mogelijkheid om autoruiten voor specifieke voertuigen in stock te houden, zodat er zeer snel geschakeld kan worden wanneer een ruit vervangen moet worden, maar over het algemeen is er sowieso een korte levertermijn bij de vervanging van ruiten. Alles om ervoor te zorgen dat bestelwagens kunnen blijven rijden – niet onbelangrijk in deze drukke tijden.

Naast bijzonder aantrekkelijke prijzen voor zijn dienstverlening voor vloten, zorgt de samenwerking met verzekeringsmaatschappijen bovendien voor een eenvoudige financiële afwikkeling.

Info en contact: www.touringglass.be

 

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo