Fiat Professional opent de orderboeken voor de Ducato 2021

De Ducato 2021 kan vanaf vandaag in alle Fiat Professional showrooms besteld worden. Het grootste model van het Fiat Professional-gamma krijgt een esthetische update, maar vooral een reeks nieuwe technologieën en geoptimaliseerde motoren.

De Ducato 2021 krijgt een nieuw, volledig digitaal instrumentenpaneel dat de belangrijkste informatie en waarschuwingen weergeeft, van navigatie tot rijassistentie. Daar komen nog de nieuwe UConnect-interfaces met schermen tot 10″ bij, een radionavigatiesysteem waarin TomTom 3D-kaarten zijn geïntegreerd en een draadloos Apple CarPlay/Android Auto-interface. Het vernieuwde interieurdesign wordt ook versterkt door een nieuw stuurwiel en versnellingspookknop, nieuwe deurpanelen en automatische klimaatregeling.

Rijassistentie en motorupdates

Dankzij de vernieuwde elektrische architectuur is de nieuwe Ducato voorzien van een nieuwe en uitgebreide reeks veiligheids- en assistentiesystemen voor de bestuurder. Van snelheidsregeling tot remmen voor plotselinge obstakels zoals voetgangers en fietsers, van verkeersbordherkenning tot bewaking van de aandacht van de bestuurder, adaptieve cruise control met stop-and-go-functie, rijstrookbewaking en fileassistentie, die het traject van de auto actief blijft controleren, rekening houdend met de verkeersomstandigheden. Het uitgebreide gamma rij- en parkeerhulpsystemen wordt aangevuld door de Digital Central Mirror, het verbeterde ESC-systeem met Cross Wind Assist en Trailer Stability Control en Active Park Assist, de semi-autonome assistent voor alle parkeermanoeuvres.

De motoren van de Ducato voldoen voortaan aan de Euro 6D-Final voorschriften en wordt uitgebreid met Heavy Duty homologatie. De nieuwe Multijet3-dieselmotoren bieden een lager verbruik en een lagere CO2-uitstoot (tot -7%) en ook de duurzaamheid is verbeterd. Het gamma biedt vier vermogensniveaus (120, 140, 160, 180 pk) met een 9-traps automatische transmissie in optie op de 140, 160 en 180 pk versies.

Lees alles over Fiat Belgium NV

Fiat Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo