IMS Group wordt distributeur van VSE Trailerstuursystemen

Vanaf mei 2021 is IMS Group voor Europa, het VK en Ierland de exclusieve distributeur van de elektro-hydraulische trailerstuursystemen van VSE. Dit betekent een uitbreiding van het partnerschap dat al in de Benelux, het VK en Ierland bestond. 

VSE ontwikkelt al jaren lichtgewichte en onderhoudsarme trailerstuursystemen. Die kenmerken zich door een software die een optimale stuurhoek realiseert, zodat een trailer met meer laadvermogen locaties kan bereiken die eerder onbereikbaar waren. VSE stuursystemen hebben hun meerwaarde al bewezen in bulktransport, containertransport, tanktransport en distributie.

Vanaf nu zal IMS Group exclusief instaan voor de verkoop. “Deze beslissing is genomen om meer ruimte te kunnen geven aan onze missie: het ontwikkelen en produceren van slimme en flexibele stuursystemen. Daarnaast verwacht VSE met de gedegen ervaring en marktkennis van de IMS Group meer slagkracht te verkrijgen op de Europese markt”, zegt Dirk Lodder, Managing Director van VSE. De huidige VSE-accountmanagers en salespartners worden toegevoegd aan het huidige verkoopteam van de IMS Group en blijven de contactpersonen voor bestaande klanten. VSE blijft zelf verantwoordelijk voor de service en garantie van haar systemen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo