Integratie Nedap-systemen in Peripass Yard Management

Peripass gaat een strategische samenwerking aan met Nedap Identification Systems. Daarbij wordt Nedap’s nummerplaatherkenning en slimme SENSIT parkeersensoren geïntegreerd in de yard management oplossingen van Peripass. Dat moet zorgen voor een optimaal check-in proces en doorstroom van zowel vrachtwagens als trailers op logistieke sites.

Tal van bedrijven kampen met terugkerende uitdagingen van een traditionele logistieke sites: onveilige verkeerssituaties bij het onthaal, moeilijke communicatie met chauffeurs omwille van taalbarrières, filevorming op straat, en op zoek moeten naar trailers en vrachtwagens op de site. Peripass wil met zijn Yard Management een oplossing bieden voor meer zichtbaarheid over de totale site, snellere doorstroom van vrachtwagens, meertalig en contactloos onthaal van chauffeurs, automatisatie en digitalisatie van logistieke processen.

Door het Peripass yard management-platform te verbinden met Nedap’s voertuigdetectie en voertuigidentificatie oplossingen wordt data in realtime zichtbaar in een logistiek dashboard. Dat moet een optimale doorstroom van inbound en outbound en visibiliteit van parkeercapaciteit op de logistieke site verzekeren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo