[PEILING] Truck & Business Barometer #32 : Back To Normal?

Voor de 32e editie zal de Truck & Business Barometer trachten een antwoord te geven op een complexe vraag: keert het wegvervoer, na meer dan een jaar van diverse omwentelingen, terug naar een meer normale situatie? De redactie dankt alle vervoerders die zullen deelnemen aan de enquête, waarvan de resultaten in het juninummer van Truck & Business worden gepubliceerd.

We willen allemaal terugkeren naar een ‘normaler’ leven, maar wat is ‘normaal’ voor een Belgische transporteur in 2021? Wat zijn uw doelen voor uw bedrijf in de komende zes maanden? Dit is het hoofdthema van deze 32e editie van de Truck & Business Barometer.

Wij zijn ons er bijvoorbeeld van bewust dat de beladingsgraad van de voertuigen vandaag de dag de sleutel tot rentabiliteit is, en daarom hebben wij een specifieke vraag over dit onderwerp toegevoegd. Voor de rest vindt u de gebruikelijke thema’s die wij al meer dan 15 jaar volgen.

We hebben uw inbreng meer dan ooit nodig! Het is uw mening, samen met die van tientallen van uw collega’s, die ons in staat stelt twee keer per jaar de pols van de sector te nemen en te weten over welke thema’s wij u moeten informeren.

Alvast bedankt dat u een paar minuten de tijd neemt om onze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volledig anoniem.

Deelnemen aan de Truck & Business Barometer

Deadline : 19 mei 2021

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo