Profile certificeert eerste vier EV-vestigingen in België

Profile heeft vier vestigingen in België (Aubel, Eupen, Luik en Verviers) officieel gecertificeerd als elektrisch voertuigspecialist. Met dit EV-totaalconcept wil de merkonafhankelijke automotive holding eigenaars en bestuurders van hybride en elektrische voertuigen volledig bijstaan op het gebied van onderhoud, banden én reparatie.

Veel van de Profile- vestigingen zijn al klaar om onderhoud aan EV’s uit te voeren, maar de certificering voegt de laatste details toe. Het EV-concept van Profile bestaat uit vier onderdelen: training, equipment, branding en product & services. Jan Renders, Network Operations & Quality Manager: “In en rondom de gecertificeerde vestigingen is de EV-branding aangebracht en zijn laadstations geplaatst. Bij de vestigingen zijn de trainingen voltooid en de uitrusting op het gewenste niveau gebracht. Naast de technische trainingen wordt er ook gedacht aan de kennis van de baliemedewerkers.” Profile heeft zelf een brede algemene training ontwikkeld waarbij alle facetten van elektrische mobiliteit aan bod komen.

Profile wil op termijn al zijn vestigingen EV-certificeren. Het bedrijf ziet in België de vraag naar EV-onderhoud snel toenemen en het EV-concept ontwikkelen is dan ook een logische stap.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo