RDS neemt weegbruggen Delaere over

Delaere Engineering BV uit Deerlijk heeft zijn bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS Weighing & Safety – tot voor kort RDS Electronics – verkocht. 

Delaere Engineering heeft een lange geschiedenis in klassieke weegsystemen als weegbruggen en plateauwegers. Sinds geruime tijd heeft het bedrijf zich vooral ontwikkeld als machinebouwer, met als specialisatie installaties voor het afvullen en verhandelen van big bags. Om zijn ambities daarin nog meer kracht bij te zetten wil Delaere de focus volledig op deze activiteit richten.

RDS Weighing & Safety is marktleider in on-board weegsystemen en veiligheidsoplossingen waaronder camera’s en antibotssystemen. Met deze overname wordt de tak weegsystemen uitgebreid.  ‘Blijven investeren in mensen, organisatie en producten’ is één van de slagzinnen van het bedrijf en met deze overname wordt de daad bij het woord gevoegd”, zegt zaakvoerder Jurgen Gheeraert van RDS Weighing & Safety. “Aan de weegbruggen zelf wordt niets veranderd. Ook het oorspronkelijke team blijft tot uw dienst. Het enige verschil is dus dat u vanaf mei 2021 ook voor weegbruggen bij RDS Weighing & Safety aan het juiste adres bent.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo