Renault Trucks lanceert speciale serie tweedehandse trucks

Renault Trucks ontwikkelde de speciale editie ‘T 01 Racing’ binnen haar aanbod recente gebruikte modellen. Net zoals alle Used Renault Trucks modellen worden ze volledig gereviseerd in de Used Trucks Factory.

De lijnen van despeciale editie  T01 Racing zijn geïnspireerd door de racewereld. Het exterieur van de Renault Trucks T01 Racing combineert drie tinten op een witte achtergrond: glimmend zwart, vlammend rood en pittig geel. Ook de binnenzijde van de koplampreflectoren is uitgevoerd in de rode kleur. Als finishing touch is de truck voorzien van spuitwerk op de zonneklep, de wieldoppen, het radiatorrooster en de achteruitkijkspiegels. Exclusieve en reflecterende stickers maken het design compleet. Ook het interieur put inspiratie uit de racewereld. Zo zijn ook de instapbeugels voorzien van de speciale rode en gele kleur. De chauffeur komt vervolgens in een exclusief interieur met carbon-look, in een antracietgrijze uitvoering en met rode handgrepen voor de opbergruimten.

De eerste twee Renault Trucks T01 Racing in België zijn geleverd aan Daisy Express uit Riemst en aan Transports Joseph Fornasari uit Neufchâteau.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo