Rent and Sale@Groep Maes koopt Iveco Daily hoogwerkers

Het bedrijf Rent and Sale@Groep Maes maakt deel uit van de groep Maes en verdeelt Klubb hoogwerkers aan o.a. glazenwassers, dakwerkers of zonnepaneel bedrijven. Af en toe zijn er ook zeer specifieke klanten, zoals recentelijk een bedrijf dat stedelijke glasvezelwerken uitvoert. Groep Maes is een trouwe klant van Iveco en van Garage Cammaert en bevestigde zijn vertrouwen onlangs nog met drie nieuwe Iveco Daily’s. “Wij kiezen voor de Daily om volgende redenen:: het is het ideale voertuig met zijn oersterk chassis waarbij kracht maar ook het totale gewicht, na opbouw van de hoogwerker, maximaal 3.5 ton mag bedragen om rijbewijs B te behouden. Daarnaast biedt Cammaert ons een zeer goede service 24/7. Dat is essentieel voor onze klanten”, legt Jan Maes, General Manager, uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo