Total wordt TotalEnergies

Op de gewone en buitengewone aandeelhoudersvergadering van Total is besloten om de naam van de onderneming te wijzigen in TotalEnergies. Tegelijk met deze naamsverandering neemt TotalEnergies een nieuwe visuele identiteit aan.

“Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet in het licht van de klimaatuitdaging, slaan wij vandaag een nieuwe richting in en gaan we, samen, op weg naar nieuwe energiebronnen. Energie wordt opnieuw uitgevonden en deze energiereis is die van ons. Het is onze ambitie een wereldspeler in energietransitie te zijn. Daarom is Total aan het transformeren en zijn we vanaf nu TotalEnergies,” aldus Patrick Pouyanné, voorzitter en CEO van TotalEnergies.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo