Van Moer Logistics neemt Bertels over

Van Moer Logistics heeft de acquisitie van het Antwerpse transportbedrijf Bertels International afgerond. De voornaamste reden voor de overname is niet de omvang van het bedrijf, maar het feit dat het beschikt over een depot op de rechteroever van de haven van Antwerpen, waarover Van Moer Logistics niet beschikte.

Bertels International, dat voornamelijk gespecialiseerd in transport en opslag van ADR tankcontainers, beschikt over 11 wagens, 15 containerchassis en vooral een depot van 13.000 m2 in de Moerstraat. Met deze assets verwerft Van Moer Logistics zijn eerste tankcontainerdepot op de Antwerpse rechteroever. Jo Van Moer: “ Met deze nieuwe uitvalsbasis op de rechteroever kunnen we onze klanten meer efficiëntie en flexibiliteit bieden op vlak van transport en opslagmogelijkheden. Er zal ter plaatste geïnvesteerd worden in een heatinginstallatie, op deze manier kunnen we ook de opwarming van tankcontainers aanbieden op onze nieuwe uitvalsbasis. De 11 wagens van Bertels International zijn tevens een welkome versterking voor onze transportvloot die zich verder specialiseert in tankcontainers.” De eigen tankcontainervloot van Van Moer Logistics telt nu 63 wagens.

Eigenaar Peter Bertels blijft actief binnen het bedrijf als verantwoordelijke voor het depot in de Moerstraat. Peter Bertels: “De visie van Jo Van Moer gaf me het vertrouwen dat de assets van Bertels International op de meest optimale manier geïntegreerd worden in de bestaande logistieke groep. Met heel veel plezier kijk ik uit naar de toekomst en groeiopportuniteiten van onze organisatie binnen Van Moer Logistics.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo