Featured Video Play Icon

[VIDEO] Nieuwe vestiging voor Paycover in Gent

Naast de bestaande vestigingen is Paycover vanaf nu ook actief vanuit een prachtige bijkomende vestiging in Gent. Paycover is hét erkend sociaal secretariaat voor de transport en logistieke sector en wil met deze uitbreiding verder inspelen op de concrete noden van de sector.
“Ondanks de digitalisering vinden wij persoonlijke service en nabijheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers, bijzonder belangrijk. De keuze voor Gent was voor ons dus een logische keuze”, zegt Bruno Velghe van Paycover.

Digitaal platform
Intussen werken meer dan 1.000 ondernemingen met het digitaal platform van Paycover. Hiermee kunnen de prestaties van de medewerkers correct verwerkt worden, en dit volledig automatisch. Xwift vertrouwt zijn administratie toe aan het digitale platform van Paycover. De kersvers ‘Transport & Logistics Employer of the Year’ zet de chauffeur centraal en daar hoort dus ook een correcte verloning bij.

Naast deze digitalisatie zorgt Paycover ook voor een adequate en persoonlijke begeleiding van de aangesloten werkgevers door ervaren dossierbeheerders en juristen. Ze informeren hen op regelmatige tijdstippen over nieuwigheden in de arbeids- en sociale zekerheidswetgeving. Daarnaast organiseert Paycover vzw ook talrijke info sessies en opleidingen. 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo