Withofs vernieuwt vloot met Scania

Voor het eerst wendde Withofs Bulk Logistics zich tot Scania om een deel van haar vloot te vernieuwen. Na de versterking van haar structuur in 2020 zal de in Lanaken gevestigde onderneming ook haar infrastructuur vernieuwen.

Naast een twintigtal nieuwe tankwagens heeft Withofs tien Scania R450-trekkers aangeschaft. “In het begin waren de chauffeurs verbaasd omdat ze niet hadden verwacht dat er een Scania in het wagenpark zou verschijnen, maar ze zijn natuurlijk blij. Scania staat alom bekend als een kwaliteitsproduct, dat hoog aangeschreven staat in de branche. En onze chauffeurs kunnen deze reputatie nu bevestigen. Wat brandstofverbruik betreft, scoren Scania trucks uitstekend. Dit lage brandstofverbruik, in combinatie met het gebruik van biodiesel, stelt ons in staat onze klanten transport aan te bieden met een lagere CO2-uitstoot,” zegt Gino Withofs, eigenaar van Withofs Bulk Logistics. Om haar activiteiten nog groener te maken, biedt Withofs haar klanten optionele compensatieprogramma’s aan die haar activiteiten volledig CO2-neutraal maken. “De vraag naar deze optie is momenteel nog beperkt, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit in de toekomst zal veranderen,” verzekert Gino Withofs.

Vorig jaar had Withofs zijn 90ste verjaardag met veel tamtam moeten vieren. Daar was de tijd niet rijp voor, zodat Gino Withofs ervoor koos zijn bedrijf te versterken en onder meer Theo Dexters als CEO aan te werven. Dit jaar staat in het teken van infrastructuur: begin volgend jaar krijgt Withofs gloednieuwe kantoren en blijft het 2,5 miljoen euro investeren in de vernieuwing en uitbreiding van haar vloot.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo