Cargo Lifting opent magazijn van 4000 m2 [Advertorial]

Het project werd midden in de pandemie aangekondigd en was voltooid voordat het leven weer normaal was: carrosseriebouwer Cargo Lifting heeft een nieuwe opslaghal van 4.000 m2 in gebruik genomen, waardoor de omvang van zijn productiefaciliteit aanzienlijk is toegenomen.

Tot nu toe assembleerde Cargo Lifting zijn carrosserieën in een reeds uitgebreide werkplaats, die ook werd gebruikt voor de opslag van carrosseriedelen en uitrusting. De nieuwe hal, die vlak naast de werkplaats is gebouwd, beantwoordt aan twee uitdagingen tegelijk. Het is gebouwd op twee niveaus van elk 2.000 vierkante meter: op het onderste niveau worden 86 lichte bedrijfsvoertuigen opgeslagen die nog moeten worden omgebouwd, terwijl op het bovenste niveau alle carrosseriepanelen, laadkleppen, gereedschapskisten en kippers worden ondergebracht. De vrijgekomen ruimte in de werkplaats kan dus worden gebruikt voor carrosserieassemblage, terwijl de onmiddellijke beschikbaarheid van voertuigen voor carrosseriebouw betekent dat het bedrijf sneller kan reageren. Het hele Cargo Minute-concept, dat erop gericht is de tijd tussen bestelling en levering van de carrosserie tot enkele dagen te verkorten, krijgt zo een belangrijke impuls.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo