Batraco neemt zeven nieuwe Scania’s in gebruik

Batraco, een in Westerlo gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in landbouwwerken en transport van landbouwproducten, heeft onlangs zeven nieuwe Scania R450’s in gebruik genomen. De voertuigen zijn geleverd door Buga Westerlo en staan onder onderhoudscontract.

Batraco heeft verschillende divisies: een daarvan oogst graan, maïs, veevoeder en mest, maar het Kempense bedrijf houdt zich ook bezig met de handel, de opslag en het vervoer van deze produkten. “We wilden de nadruk leggen op de duurzaamheid van transport, en Scania past perfect in onze bedrijfsfilosofie”, zegt directeur Kris Backx. Batraco koos voor Scania na het uitvoeren van een vergelijkende brandstofverbruikstest waarbij het Zweedse merk als beste uit de bus kwam. “De huidige Euro 6 Scania-voertuigen verbruiken 7 tot 8 liter minder dan vergelijkbare voertuigen van tien jaar geleden. Dit is goed voor zowel het brandstofbudget als het milieu”, aldus Backx.

 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Transport Wybo (rubriek Samen Sterk)

Wybo Transport werd in 1970 opgericht door Leona Wybo. Vandaag staat het bedrijf uit Poperingen onder leiding van zoon Ronny Devos en blijft het een echt familiebedrijf.   Om zijn uitstekende reputatie vorm te blijven geven, rekent Wybo Transport op een aantal onmisbare partners. Die ontdek je in deze ‘Samen Sterk’. Partners in de kijker:  […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo