DKV neemt GreenFlux over

DKV Mobility heeft het nederlandse bedrijf GreenFlux overgenomen. GreenFlux heeft een software platform ontwikkeld voor het opladen van elektrische voertuigen en betekent voor DKV een nieuwe stap in het ondersteunen van fleet managers bij hun transitie naar elektrisch rijden.

Het aanbod van GreenFlux bestaat uit oplossingen voor exploitanten van laadstations en mobility service. Hieronder centrale, hardware-onafhankelijke elektronische smart charging functies voor bijvoorbeeld het managen van laadstations en oplaadkaarten, roaming en het betalen en verwerken van oplaadtransacties. Greenflux heeft zijn reikwijdte vergroot tot 28 landen. “Ik ben erg trots op deze aanzienlijke uitbreiding van onze oplaadcapaciteit, waarmee we ons serviceaanbod voor onze klanten met e-fleets door heel Europa nog verder kunnen vergroten,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility. ”Onze dynamische groei toont dat e-mobility zich door heel Europa razendsnel aan het ontwikkelen is. In het kader hiervan willen we de overgang naar een duurzamere toekomst voor de mobiliteitssector nog verder aanmoedigen.”

 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo