Ford Trucks België kondigt eerste 7 dealers aan

Na de start van de online verkoopactiviteiten, begint Ford Trucks Belgium met de opbouw van een dealernetwerk. De eerste zes partners zijn reeds aanwezig en bestrijken de regio’s Koksijde, Maldegem, Courcelles, Wielsbeke, Genk en Welkenraedt, naast de Kempen die reeds door de importeur wordt bestreken.

“We hebben de zes dealers gekozen op basis van hun ervaring in de sector, de bestaande faciliteiten, hun visie op de toekomst en de ‘wegservice’ die ze 24/7 bieden. Het zijn allemaal dealers die de nodige kennis in huis hebben. Zo kunnen we meteen op een goed niveau beginnen. Dit is natuurlijk ook wat de klanten verwachten,” verklaart Nathalie Noyens, General Manager van Ford Trucks Belgium.

Twee van de zes partners hebben aangekondigd dat zij in de loop van volgend jaar nieuwe werkplaatsen zullen openen die speciaal voor Ford Trucks zullen worden gebouwd. Dat is het geval voor Garage Marc Vansteenland in Koksijde en AD Services in Courcelles. Herman Noyens Trucks, die instaat voor de import van het Turkse merk en die momenteel Ford Trucks zijn garage in Geel ter beschikking stelt, heeft reeds de bouw van een nieuwe hoofdzetel voor de importeur in Turnhout aangekondigd voor het voorjaar van 2022. De andere dealers zijn ACB Motors in Maldegem, Eeckhout-Cardoen in Wielsbeke, CTSL in Genk en Garage O.C.M. in Welkenraedt.

Al deze dealers hebben een verkooppunt, een werkplaats en bieden een dienst na verkoop met 24/7 ondersteuning.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo